ROTMG free hack Hack ROTMG and Private Server ROTMG Private Server
Play ROTMG Tool Private Server Play ROTMG Hacked Client
View the Frequently Asked Questions Donate to ROTMG Tool Visit the Community Site
Realm of the Mad God Hacks, Cheats and Private Server - Come as Guests, Stay as Family!
Hack Client Updated - Now working for 15.0.0 - Play Online or Download for Free Now!
Advertisement

[27.7.X7.1] Hacked Client SWF+EXE (F1 Menu) - ROTMG Tool


Download our free Realm of the Mad God hacked client!
Auto aim, auto nexus, auto loot, auto trader, talker and more!

Postby kingbassik » Sun 13 Nov, 2016 11:21 am

anyone know why the swf version isn't working?
kingbassik<i> Offline</i>
Just Joined
Just Joined
Posts: 1
Joined: Jul '16
Thanks: 0

Postby OGdragon » Sun 13 Nov, 2016 3:35 pm

how do i appliy the hack
OGdragon<i> Offline</i>
Just Joined
Just Joined
Posts: 1
Joined: Nov '16
PS Name: tj
Thanks: 0

Re:

Postby Vanilla » Mon 14 Nov, 2016 11:19 am

OGdragon wrote:how do i appliy the hack

Applying the hack is already in the hacked client itself. it's just a matter of having to turn it on. which hacks are you trying to use???
User avatar
Vanilla<i> Offline</i>
Forum God
Forum God
Posts: 1137
Joined: Feb '14
PS Name: Vanilla
Location: CandyLand
Thanks: 6
Member of the Quarter YouTube Medal Bug Zapper Award

Postby rotmgclock » Tue 15 Nov, 2016 8:20 am

can somebody post the download link in the comments? cuz for some reason i cant open the menu even after signing in
rotmgclock<i> Offline</i>
Just Joined
Just Joined
Posts: 3
Joined: Jul '16
Thanks: 0

Postby gisihi » Wed 16 Nov, 2016 5:15 pm

Did it get a new version?
gisihi<i> Offline</i>
Just Joined
Just Joined
Posts: 1
Joined: Nov '16
PS Name: oTemmis
Thanks: 0

Postby bobthebozo » Wed 16 Nov, 2016 5:19 pm

how do i enable auto aim
bobthebozo<i> Offline</i>
Just Joined
Just Joined
Posts: 1
Joined: Jun '16
PS Name: YourMum
Thanks: 0

Re:

Postby Vanilla » Wed 16 Nov, 2016 7:45 pm

bobthebozo wrote:how do i enable auto aim

press 'i' and it should turn on auto aim directly. the only problem is that when you enter a dungeon or click off to something else you will have to press 'i' again to turn it on
User avatar
Vanilla<i> Offline</i>
Forum God
Forum God
Posts: 1137
Joined: Feb '14
PS Name: Vanilla
Location: CandyLand
Thanks: 6
Member of the Quarter YouTube Medal Bug Zapper Award

Postby Kzoon » Thu 17 Nov, 2016 9:57 am

NOT WORKING NOW!... NOT CONNECTING I THINK THE GAME WAS UPDATED
Kzoon<i> Offline</i>
Just Joined
Just Joined
Posts: 2
Joined: Apr '16
PS Name: NoName
Thanks: 0

Postby Blubber » Thu 17 Nov, 2016 10:05 am

You are correct. Please be patient while the client is being updated.
- Blubber
Helper - 7/2/16
Moderator - 9/4/16
The Dark Riders

Feel free to PM me ^-^
~(*-*~) Magic 'n Stuff (~*-*)~
Dank B0nk
User avatar
Blubber<i> Offline</i>
Ex-Staff
Ex-Staff
Posts: 601
Joined: Mar '15
PS Name: Blubber
Location: ...
Thanks: 29
Great Ideas Award Bug Zapper Award

Postby Kzoon » Thu 17 Nov, 2016 10:07 am

Thank you so much Blubber =D I will be
Kzoon<i> Offline</i>
Just Joined
Just Joined
Posts: 2
Joined: Apr '16
PS Name: NoName
Thanks: 0

PreviousNext page